“Psikolojik İyi Oluş Seminerleri 4 - Yarının Dünyası İçin Hazır Olmak: 21. Yüzyıl Becerileri'' adlı seminerimiz başarıyla tamamlanmıştır. 18 Aralık 2023 tarihinde Fen Fakültesi 75. Yıl Konferans Salonu’nda GAZİSEM, Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü ve Koru Tera iş birliği ile gerçekleştirildi. Seminerde Uzman Psikolojik, Çift ve Aile Danışmanı Sibel Düzakın eleştirel düşünme, iletişim yetenekleri, teknoloji okuryazarlığı, öğrenmeye açıklık ve küresel farkındalık başlıkları altında bilgiler verdi.
19 Aralık 2023 | 11:41

psikolojik iyi oluş seminerleri 4 - Yarının Dünyası İçin Hazır Olmak: 21. Yüzyıl Becerileri” -4psikolojik iyi oluş seminerleri 4 - Yarının Dünyası İçin Hazır Olmak: 21. Yüzyıl Becerileri” -3psikolojik iyi oluş seminerleri 4 - Yarının Dünyası İçin Hazır Olmak: 21. Yüzyıl Becerileri” -2psikolojik iyi oluş seminerleri 4 - Yarının Dünyası İçin Hazır Olmak: 21. Yüzyıl Becerileri” -1